החורף כבר כאן. אמנם לא יורד עדיין גשם אבל מבחינת התאריך זה חורף לכל דבר. גלידריות יש תמיד, הן פתוחות חורף וקיץ וגם בסתיו. וכמו שבקיץ הייתם מוצאים גלידריה קרובה קונים בה את המעדנים שאתת כל כך אוהבים אז גפם בחורף זה אפשרי בהחלט.

רק בקיץ?
מי שאמר שרק בקיץ מותר לאכול גלידה כנראה מעולם לא ישב בבית מול הטלוויזיה בסלון והחזיק בידו קערה מלאה במאכל הקר והמתוק. הגשם שיורד בחוץ דווקא משתלב היטב עם הטעם המתוק והרעמים רק מעצימים את החוויה. דווקא בתקופת החורף רשתות השיווק יוצאות בהנחות גדולות על הגלידה. לצערנו גם המבחר יורד ואנחנו נשארים עם הקרמבו האלמותי.
ישנן גלידריות אשר ממשיכות למכור ללא הבדל אם זה חורף או קיץ ומספקת סחורה מעולה קרירה וטעימה בכל ימות השנה. המחירים גם די דומים בכל רחבי הארץ, ובעונת הקיץ קניית גלידות טעימות ממוכר הארטיקים בים הינה יקרה באחוזים רבים. בעונת החורף לעומת זאת המחירים יורדים ואפשר לנצל זאת על מנת להצטייד בכמות יותר גדולה.
ישר מהמפעל
חנויות מפעל גלידה המוכרות את הגלידה במחיר היצור שלה ובכך חוסכות לנו כסף רב. ניתן למצוא חנויות כאלו במפעל עצמו ובמקומות סמוכים לו. הגלידה שנמכרת בחנות מפעל הינה טרייה יותר כי עבר פחות זמן מרגע הייצור ועד רגע המכירה שלה. נוסף על כך, גלידות חורף הן בדיוק אותן גלידות שאנו מכירים מהקיץ. אמנם טעמים של פירות שולטים יותר העונות הקיץ, אך ישנן גלידות עם פירות חורפיים אשר משלימות את החוויה לחלוטין.
אפשר לשבת במרפסת (אם יש לכם אחת) להסתכל על השמיים המעוננים וללקק גלידת תות בננה או פיסטוק וריבת חלב או כל שילוב טעמים אחר שתבחרו. שימו לב כי המקפיא הוא האוצר הפרטי שלכם. שם מוחבאים כל הדברים הטעימים באמת. כדאי לשים לב שמלאי הגלידות לא אוזל, ואם הוא הולך להיגמר יש לסור מיד את אחת מהגלידריות הקרובות ולרכוש כמות לימים הקרובים. חשוב להבין, אין שום קשר בין מזג אוויר לגלידה. היא טעימה בכל עונה ובכל מצב.